Lokale netværk - Etablering af netværksgrupper

Kunne du tænke dig at være med til at starte en netværksgruppe ?

Bestyrelsen vil meget gerne hjælpe med at etablere netværksgrupper, stå for lokaleleje mv - så kontakt os og lad os finde ud af noget!


NETVÆRKSGRUPPE FOR FORÆLDRE I ODENSE

Den sidste mandag hver måned i tidsrummet 19-21 er der mulighed for at møde andre forældre til autistiske børn.
Vi mødes i Borgernes Hus (lige ved siden af Odense Banegård).

Kom i god tid da dørene lukker kl 19.

Man kan se på tavlen ved trappen, hvilket lokale der er booket. Der står Autismeforeningen og lokalets nummer.

Alle er velkomne. Der er ingen tilmelding.

OBS: Der er intet møde i juli og december.


GUA-netværk

Vi afholder et årligt arrangement for pårørende samt unge. Andre arrangementer kan afholdes ad hoc på initiativ af de enkelte medlemmer.

Vi afholder pårørendemøde hver sidste lørdag i måneden kl. 10-12. Det foregår i højre side af Ikea Odenses cafeteria. Pårørende til personer med GUA i alle aldre er velkomne, men indtil videre er vi alle forældre til børn og unge. Tilmelding sker fra gang til gang til Katharina på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Man må også gerne møde op spontant, men kan så måske risikere, at mødet er aflyst p.g.a. for få tilmeldte.

Hvis nogen ønsker at bruge netværket til at netværke med andre med GUA, kan dette også efterlyses igennem vores adresseliste, hvor der også er unge og enkelte voksne med GUA på.

For nærmere oplysninger: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.