Bestyrelsen er tiltrådt den 11. marts 2024.

Hvis du har behov for at kontakte os alle sammen så kan du Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vigtigt den tidligere bestyrelsen (a) autismefyn.dk mail virker ikke længere, hvis du har gemt den bedes du slette den.

Lilli Fischer Mærsk Jørgensen

(Kredsformand, Næstformand for hovedbestyrelsen i Autismeforeningen, beskikket medlem af Sundhedsstyrelsens Disiplinærnævn, medlem af Psykiatrisk dialogforum Region Syddanmark, midlertidig formand DH-Svendborg og medlem af handicaprådet i Svendborg kommune)

Mullerup Hovvej 10
5892 Gudbjerg

Har en dreng på 20 med infantil autisme, samt dreng på 16 med GUA

Kirstin Eliasen

(Næstformand, Bisidderkoordinator, bestyrelsesmedlem DUKH)

Vinkelvej 1
5800 Nyborg

Ægtefælle, som er sent diagnosticeret med Aspergers Syndrom samt en
voksen søn, der er sent diagnosticeret med Autisme Spektrum Forstyrrelse

Malene Skovhus

(Intern kasser, Repræsentant, DH og Handicapråd Nordfyn kommune)

Bor på Nordfyn.

Mor til to piger med Infantil Autisme.

Marianne Busk

(Sekretær)

Søn på 13 med infantil autisme med pda profil, Datter på 19 med adhdSøn på 29, Datter på 23

Camilla Thoumy