Cirkus arena 2023

Cirkus_Arena_2023_Plakat_002
Kategori
Ud af huset
Dato
2023-04-15 15:30 - 18:30
Sted
2, Broløkkevej, Bolbro, Odense, Odense Kommune, Region Syddanmark
5250, Danmark
Telefon
E-mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SUPERCIRKUS I VERDENSKLASSE I 2023 
Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet for cirkusartisteri i Danmark og præsenterer supercirkus i verdensklasse med årets mest spektakulære familieforestilling 'Cirkus ifølge Bubber og Julie 3'! 

Sammen med Bubber og Julie vil I opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – dét er rigtig cirkus! 

Se den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferrari, som er en af de hurtigste til at gå linedans. 

Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og går i luften som en 3-mands pyramide på line. Den balancerende troup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul. 

Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bær hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme. 

I 2023 får vi også besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har et par fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter! 

Der er lagt op til 2,5 times imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til din by i 2023 

Billetterne har en værdi af 250,- (jeres pris 75,-) Pladserne er på "terrassen"  

Oversigt kan ses her: https://www.arena.dk/billetter 

 tilmelding 9

Dette er et familiearrangement og man må derfor inviterer børn, børnebørn, bedsteforældre mv med. Billetterne sendes elektronisk til jer 1 uge inden arrangementet.  

 

Dette arrangement er kun for Fynske medlemmer, er du ikke medlem endnu? Så kan du nå at melde dig ind her: https://www.autismeforening.dk/bliv-medlem/ 

 
 

Alle datoer

  • 2023-04-15 15:30 - 18:30