Grundkursus i autisme - en temadag om grundlæggende forståelse for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser

tilmelding 1


LOKALE NETVÆRKSGRUPPER:

https://autismefyn.dk/viden-og-netvaerk/netvaerksgrupper


Få et gratis forsikringstilbud fra GF forsikring og tjen 300 kr til foreningen (du behøver ikke at acceptere tilbuddet)

FynskSupport samarbejder med GF forsikring. GF Fyn giver 300 kr. til din valgte klub/forening, hvis du blot siger ja til et uforpligtende forsikringstjek.

*Gælder ikke allerede medlemmer i GF Forsikring.

Vidste du at du kan sparer penge på din gas- og elregning og samtidig støtte os? Vi er tilmeldt Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Det betyder, at du kan blive supporter i vores forening ved at købe din el og naturgas hos Energi Fyn. Hvis du vælger produkterne FynskSupportEl og FynskSupportGas, så giver Energi Fyn henholdsvis 2 øre/kWh el og 6 øre/m³ naturgas.

Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Energi Fyn betaler! Du kan tilmelde dig på https://www.energifyn.dk/privat/fynsksupport/kontakt husk at vælge Autismeforeningen, Kreds Fyn, som den forening, du ønsker at støtte.

Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke får din el eller naturgas fra Energi Fyn i dag og uanset hvor i landet du bor.


Hjemmesiden har fået et nyt udseende, finder i fejl kan i evt. sende info om det til vores Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vi har fået et nyt menupunkt på vores hjemmeside, der hedder: Støt os

Kig forbi hvis du er interesseret i at støtte os økonomisk, eller med en gave: https://www.autismefyn.dk/stot-os

Vidste du fx. at det er muligt at støtte os økonomisk uden at det koster dig noget?


Har du brug for bisidning til et møde hos en offentlig myndighed el.lign.?

Autismeforeningen, Kreds Fyn, tilbyder bisidning til medlemmer, se mere under menupunktet bisidning.


Vi søger aktuelt DH repræsentanter i følgende kommuner: Kerteminde, Nyborg, Ærø og Langeland.

Link til DH: https://www.handicap.dk/lokalafdelinger/

Kunne du være interesseret? så kontakt Kredsformand Lilli Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Foreningens formål er at skabe de bedst mulige forhold i det tidligere Fyns amts område for autistiske børn, unge og voksne i samarbejde med Landsforeningen.

Den nye bestyrelse tiltrådte 13. marts 2023 og du er naturligvis velkommen til at kontakte os - se vores telefonnumre og e-mailadresser under "Bestyrelsen".

Se også vores "Kommende arrangementer"


Autismeforeningen, Kreds Fyn, har et dejligt sommerhus på Langeland.

Huset er beliggende på den nordlige del af Langeland på en dejlig grund på 1.400 m2. ca. 400 m fra børnevenlig badestrand. Læs mere under sommerhus eller klik her.